Om os

GOD PRIS - HØJ KVALITET

KP Auto og MC Teknik er et moderne værksted i jyderup med det sidste nye udstyr og et stort udvalg af specialværk-tøj og testudstyr. Vores specialværktøj sparer os arbejdstid og dermed sparer du penge.

Det centrale i vores koncept er, at vi har konkurrencedygtige priser og høj kvalitet i arbejdet. Vi vil være blandt de billigste, uden vi går på kompromis med vores gode service. Du kan roligt vælge KP Auto og MC Teknik, vi bruger altid godkendte OE/CAC-reservedele af høj kvalitet og giver et gyldigt stempel, så du beva-rer fabriksgarantien.

Vi klarer alle former for service og reparation uanset bilmærke/MC-mærke. Vi bestræber os på at levere et førsteklasses stykke arbejde, der er i orden hver gang - første gang. Vores mekanikere er uddannede med mange års erfaring og kendskab til alle bilmærker.

Vores kunder skal føle sig trygge. Vi giver korrekt vejledning og har løbende en tæt kundekontakt, så der aldrig kommer nogle uforudsete overraskelser. Vores kunder ved, hvad der foregår så vi kan servicere dem bedst muligt.